Ξύλινες Εξώπορτες sylor

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διατομή: Οι εξωτερικές ξύλινες πόρτες της SYLOR έχουν διατομή αντίστοιχη των υαλοστασίων, δηλαδή 68Χ80 χιλιοστά για την κάσσα και πάχος 68 χιλιοστά ή 92 χιλιοστά (ανάλογα με το προφίλ του υαλοστασίου) για το φύλλο.

Υλικά κατασκευής: Το φύλλο κατασκευάζεται από τρικολλητή ξυλεία (διαφορετικών τύπων) με ταμπλάδες από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή ενιαίο φύλλο κόντρα πλακέ θαλάσσης 68 χιλιοστών (okoume marine).

Μεταλλικά μέρη: Κλειδαριά ασφαλείας από ατσάλι με πολλαπλά σημεία κλειδώματος και ρυθμιζόμενους μεντεσέδες.

Στεγάνωση: Τριπλό λάστιχο στεγανοποίησης και κατωκάσσι αλουμινίου (ύψους 25 χιλιοστών) για υδατοστεγανότητα, θερμική και ακουστική μόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ξύλινες Πόρτες Εισόδου

Παραδοσιακές ή μοντέρνες, σε έντονα χρώματα ή αποχρώσεις του ξύλου, αφήστε τις εξώπορτες του σπιτιού σας να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στη SYLOR – Wooden Solutions μπορείτε να επιλέξετε την ξύλινη εξώπορτα που ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Πέρα από την αισθητική, οι πόρτες εισόδου της SYLOR παρέχουν ασφάλεια και ενεργειακά οφέλη. Οι Ξύλινες πόρτες εισόδου μας, παρέχουν ασφάλεια, θερμομόνωση, ηχομόνωση και υδατοστεγανότητα.