Ξύλινα Παντζούρια sylor

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διατομή: Το φύλλο έχει πάχος 44 χιλιοστά και το κάσωμα 56Χ70 χιλιοστά. Το φύλλο του παντζουριού κόντρα πλακέ έχει πάχος 36 χιλιοστά.

Υλικά: Το φύλλο των παντζουριών κατασκευάζεται από αντικολλητή ξυλεία, για μέγιστη σταθερότητα, εκτός από την περίπτωση του παντζουριού κόντρα πλακέ. Το κάσωμα των παντζουριών κατασκευάζεται από ξυλεία μασίφ. Οι γρύλλιες (φυλλαράκια) κατασκευάζονται από μασίφ ξυλεία, οι ταμπλάδες από κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Μεταλλικά μέρη: Τα μεταλλικά μέρη των παντζουριών ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο ανοίγματος, και τις ανάγκες του κτηρίου. Διατίθενται μαύρα (μεταλλικά) και inox (ανοξείδωτα 316) με δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε χρώμα της κλίμακας RAL.

Τρόποι ανοίγματος: Τα παντζούρια μπορούν να είναι ανοιγόμενα, πτυσσόμενα, συρόμενα επάλληλα ή χωνευτά.

Ξύλινα Παντζούρια SYLOR

Τα ξύλινα παντζούρια έχουν μια ξεχωριστή θέση σε παραδοσιακά και μη κτήρια, καθώς αποτελούν σημαντικό στοιχείο της εξωτερικής τους όψης. Τα παντζούρια της SYLOR - Wooden Solutions, μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε χώρο, χάρη στην άρτια εμφάνιση και στα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.

Τα σχέδια ποικίλουν από το παραδοσιακό σχέδιο γρύλλιας με τα λεπτά φυλλαράκια σε ανοιχτή ή κλειστή διάταξη, το ταμπλαδωτό παντζούρι, και το παντζούρι από κόντρα πλακέ σε ίσιο σχέδιο, σε σχέδιο ραμποτέ με χαράξεις, ή με διακοσμητικές τραβέρσες, οριζόντιες ή σε μορφή “Ζ”.

Περισσότερα Σχέδια

Λεπτομέρεια Παντζουριού