Η Εταιρεία

Ιστορία και φιλοσοφία

Η SYLOR - Wooden Solutions παραδοσιακά ειδικεύεται στα ξύλινα κουφώματα, ενώ το ξύλινο παράθυρο εξακολουθεί να αποτελεί το κέντρο των εργασιών της. Πρωτοπόρος στην Ελλάδα, δημιούργησε μια ιστορία 32 χρόνων και έναν εκτεταμένο κύκλο εργασιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Κύρια επιδίωξη μας αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην άριστη σχέση μας μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Με οδηγό μας πάντα τη βελτίωση της δικής σας ποιότητας ζωής, προσεγγίζουμε το κάθε έργο με μεράκι και προσήλωση στη λεπτομέρεια, θέτοντας ψηλά τον πήχη στην ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η ομάδα

Αποτελώντας πάντα μία οικογενειακή επιχείρηση, η SYLOR - Wooden Solutions συνεχίζει τη μακρά πορεία της. Άνθρωποι εξειδικευμένοι, με μακροχρόνια εμπειρία, άριστη γνώση και αφοσίωση στο αντικείμενο τους αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας. Η ομάδα μας αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, αλλά και ένας από τους ουσιαστικούς παράγοντες της επιτυχίας μας.

Στο σήμερα

Αξιοποιώντας τη βαθιά μας γνώση και εμπειρία στο ξύλινο παράθυρο και με σεβασμό στην παράδοση αυτή, η SYLOR - Wooden Solutions από το 2013 λειτουργεί στη Νέα Κηφισιά. Ύστερα από προσεκτική έρευνα της αγοράς, επιλέξαμε τη συνεργασία με δυο ευρωπαϊκές βιομηχανίες.  Στην αναζήτηση αυτή, σημαντικότερος παράγοντας ήταν η εξεύρεση ποιοτικών προϊόντων που θα μπορούσαν να σταθούν με αξιώσεις στο δύσκολο ελληνικό κλίμα.

Παράλληλα, η SYLOR - Wooden Solutions συνεχίζει τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με εργοστάσια του εξωτερικού και της Ελλάδας παρέχοντας εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων και ξύλινα πατώματα. Τέλος, από τις αρχές του 2013, η SYLOR - Wooden Solutions είναι επίσημος αντιπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας Alumil για την παροχή κουφωμάτων αλουμινίου.

Περισσότερο από το να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας, μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε το υπάρχον ευχαριστημένο. Για το λόγο αυτό, η SYLOR - Wooden Solutions, ασκεί ως ισότιμη δραστηριότητα τη συντήρηση των προϊόντων της ΣΥΛΩΡ ΑΒΕΤΕ και διατηρεί εξειδικευμένο συνεργείο συντηρήσεων.

15

χώρες

32

χρόνια εμπειρίας

3861

πελάτες

92124

κατασκευασμένα παράθυρα