Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συρόμενο:

Σχεδιασμός frameless: Με δυνατότητα πλήρους εντοιχισμού της κάσσας περιμετρικά και χωρίς εμπόδιο στο δάπεδο, για μέγιστο φυσικό φωτισμό των χώρων.

Διατομή: Τα παράθυρα διαθέτουν διατομή φύλλου 68Χ39mm και φέρουν υαλοπίνακα πάχους έως 29 mm, συνδυάζοντας άριστες θερμικές αποδόσεις και ορατό εμπόδιο στην ένωση των φύλλων μόλις 39mm, όταν το παράθυρο είναι κλειστό.

Μηχανισμοί: Το συρόμενο φέρει ανασυρόμενο οδηγό που επιτρέπει εύκολη κύλιση και σταθεροποίηση του φύλλου σε οποιοδήποτε σημείο, και είναι διαθέσιμο: α) χωρίς εμπόδιο - ενσωματωμένο στο δάπεδο ή β) με ύψος 44mm.

Ανοιγόμενο/ανακλινόμενο:

Διατομή: Το ξύλινο ανοιγόμενο σύστημα υαλοστασίου με διατομή κάσσας 68Χ70mm και διατομή φύλλου 68X62mm, ελαχιστοποιεί σημαντικά το ορατό ξύλινο πλαίσιο του παραθύρου.

Μηχανισμοί: Περιμετρικοί μηχανισμοί και πολλαπλά σημεία κλειδώματος, άνοιγμα 3 θέσεων (ανάκλιση και εξαερισμός) και 3 περιμετρικά λάστιχα για ακουστική, θερμική μόνωση και στεγανοποίηση.

Σύστημα συρομένων και ανοιγόμενων παραθύρων πολύ λεπτής διατομής

Λεπτότητα και διαφάνεια. Αυτό είναι το νέο σύστημα SLIMLINE: πόρτες και παράθυρα νέας γενιάς. H SLIMLINE συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής, χάρη στο πολύ λεπτό προφίλ, σε συνδυασμό με τις άριστες τεχνικές επιδόσεις.

Το σύστημα SLIMLINE των πολύ λεπτών ξύλινων διατομών, αυξάνει την επιφάνεια του γυαλιού για να γεμίσει τους χώρους με φως, δίνοντας την ιδέα της ευφορίας και της συνέχειας μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος. Το αρχαιότερο αρχιτεκτονικό στοιχείο, το ξύλο, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής, δημιουργεί ένα επιβλητικό κούφωμα με ένα εκλεπτυσμένο design.

Διατίθεται σε ανοιγόμενο/ανακλινόμενο, συρόμενο επάλληλο και χωνευτό, σταθερό.

Φυλλάδιο για Ξύλινα Παράθυρα SlimLine